Previous
Next

Teamdag op maat

Loopt de samenwerking binnen jouw team niet altijd even goed? 

Lopen jullie vast in bepaalde groepsprocessen? 

Blijf er niet mee zitten als je team vastloopt en kies voor een teamdag op maat!

Teamdag op maat in het kort

Een teamdag op maat?

Merk je dat je team niet op één lijn zit en zou je dat graag willen veranderen? 

Wanneer je kiest voor teamdag op maat starten we met een kennismakingsgesprek waarin duidelijk wordt wat jullie vragen en noden zijn. Hiermee gaan we aan de slag om een programma op maat uit te werken. Doorheen de teamdag vertrekken we vanuit outdooractiviteiten die zorgvuldig zijn uitgekozen om dat wat leeft in de groep naar boven te brengen tijdens reflectiemomenten. We zetten in op ervaren en beleven en gaan samen op zoek naar nieuwe uitdagingen, gemeenschappelijke doelen en verbinding. 

Laat je team groeien met een teamdag op maat

Neem contact met ons op en dan bekijken we samen met jou wat wij voor jouw team kunnen betekenen. 

Dit zeggen anderen over ons

Inclusieve kinderopvang Tierlantijn Inge Waterschoot
Lees verder
Onze teams konden hun talenten inzetten tijdens de verschillende opdrachten overheen het fantastische domein van Ensō: uitdaging in het bos bij het klimmen op en over een ladder, hilariteit in de bumperballs en tot rust komen bij e alpaca's. De dag begon regenachtig, maar eindigde in een stralend herfstzon en enthousiaste collega's die een fijne teambuilding hadden! Dikke pluim voor het team van Ensō!
OLO huis Zoersel Ingrid Verbeek
Lees verder
Telkens wanneer ik als verantwoordelijke met een team gebruik maak van een teambuilding bij Ensō, kan ik echt mee actief deelnemen en worden we samen uitgenodigd tot zelfreflectie. Zo krijg ik de kans om ook bij mijn rol en functioneren stil te staan."
Previous
Next